Εδώ και 75 χρόνια, τροφοδοτούμε σταθερά την αγορά με εκλεκτά ζωντανά όστρακα και οστρακόδερμα. Μέχρι και σήμερα, η επαγγελματική μας συνέπεια έχει καθιερώσει το όνομα “Αράπης” ως έναν από τους πιο αξιόπιστους εμπόρους και εισαγωγείς στην Ελλάδα.

Με αφοσίωση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθημερινά διαθέτουμε στην αγορά επιλεγμένα όστρακα αλιευμένα από επαγγελματίες δύτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι οποίοι καταδύονται σε εγκεκριμένες ζώνες αλιείας. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσεται, με συνέπεια και σεβασμό, η βιωσιμότητα της θαλάσσιας ζωής.

Μύδια, κυδώνια, γυαλιστερές, αχιβάδες, στρείδια, πορφύρες, τελλίνες, αμμοσωλήνες, συλλέγονται καθημερινά και διατίθενται άμεσα. Οι εισαγωγές από επιλεγμένα μέρη του κόσμου γίνονται καθημερινά σε μικρές ποσότητες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των ζωντανών οστράκων και οστρακόδερμων. Οι μπλε αστακοί, τα βασιλικά καβούρια, οι πετροκάβουρες, οι καραβίδες και οι γαρίδες διατηρούνται εν ζωή σε ενυδρεία με βιολογικά φιλτραρισμένο–ψυχόμενο νερό. Επιλεγμένα είδη ψαριών, όπως τόνος, λαβράκια βιολογικής εκτροφής και οργανικός σολομός Σκοτίας, διατηρούνται σε συνθήκες συντήρησης έτοιμα να διατεθούν ολόκληρα ή φιλεταρισμένα, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Φιλοσοφία μας είναι να διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα χωρίς συντηρητικά και διογκωτικά, προωθώντας την ωμή κατανάλωσή τους, αναδεικνύοντας έτσι όλα τα γευστικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στηριζόμενοι σε αυτή τη φιλοσοφία, όλοι οι επαγγελματίες συνεργάτες μας αποφεύγουν την αλιεία σε “βιομηχανικά” ύδατα.
Όλα μας τα προϊόντα συσκευάζονται σε σύγχρονες πιστοποιημένες μονάδες εξυγίανσης.

Η μακροχρόνια εξειδίκευσή μας στα όστρακα έχει καταστήσει την επιχείρησή μας πρώτη επιλογή τόσο για πελάτες λιανικής όσο και για κάποια από τα πιο φημισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ανακαλύψτε την τεράστια ποικιλία μας από ζωντανά όστρακα και εκλεκτά ψάρια στο ιχθυοπωλείο μας, Νο. 49, στη Βαρβάκειο Αγορά.